Com treballem?

COM TREBALLEM?

Cada projecte és diferent, cada equip és diferent, perquè cada persona és diferent. Aquest és el nostre punt de partida. Com el jonc, som flexibles i elàstics. Però també com el jonc, quan unim esforços i travem bé les idees, creem projectes sòlids.

El primer que fem és parlar amb vosaltres. Parlar per conèixer-vos, per conèixer el vostre projecte, o el que voldríeu que fos el vostre projecte.

Després, pensem, investiguem, tornem a pensar, parlem més. Només automatitzem aquells processos que ens permetin reflexionar millor. Perquè ens agrada la cultura artesanal i personal.

A partir d’aquí, proposem. Aplicant la nostra experiència, proposem solucions i idees amb les que us pugueu sentir còmodes, que us siguin útils, que penseu que se us podrien haver acudit a vosaltres perquè s’adapten a la vostra manera de ser i de fer.

I en tornem a parlar les vegades que faci falta. Perquè la cultura és dinàmica i canviant, perquè les persones també canviem i ens adaptem a les situacions que ens arriben.

Nosaltres proposem solucions, però vosaltres sou sempre la part més important d’aquesta solució.