Els petits bucles

Bucle

No descobrirem ara que la pandèmia, el confinament i tot plegat ens ha capgirat una mica a tothom. Professionalment, una de les coses que ens han passat pel cap aquests mesos ha estat “marededéu, marededéu, i ara què fem”. Una altra ha estat “i amb la que està caient, de veritat tenim alguna cosa interessant a dir?”.

Però com sempre, quan sembla que s’hagi d’acabar el món, poc a poc l’aigua torna al seu lloc i tornen preocupacions menors com “aquest web s’ha d’actualitzar” o “fa massa temps que no pengem res a Instagram”. I és clar, després de qualsevol rierada, et trobes que per posar qualsevol cosa a les xarxes primer has de penjar al web les coses que has anat fent aquests mesos. I que abans d’això has de buscar fotos i logos, i que abans d’això… Res, aquests petits bucles que no arriben ni a la categoria de microtragèdia.

I com sempre també, els petits bucles es desfan posant-s’hi un dia i ja està. I a partir d’aquí, arrenquem una altra vegada. Que potser el món s’acabarà, però que ens enganxi amb les coses actualitzades, no?

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*