“Hoste” i la paperassa

Quan ens posem a pensar en un projecte cultural, el primer que ens acostuma a venir al cap són el contingut i, si som molt pràctics, el pressupost i el calendari. Després pensem en l’equip de gent que necessitarem, en el material, a qui demanarem diners, com portarem el material amunt i avall, com ho promocionarem… Moltes preguntes que mereixen no un post, sinó enciclopèdies senceres per explicar com afrontar-les amb humor, eficàcia i dignitat. 

Però hi ha una cosa que ningú, o gairebé ningú té al cap quan es posa a fer realitat el seu projecte creatiu: els tràmits administratius. Només hi acostumem a pensar quan ja ho tenim tot a sobre, és així. O quan l’experiència ens ha ensenyat que “no es oro todo lo que reluce”, i que no només de programar artistes, editar textos o escriure guions viu la cultura. Els permisos, les assegurances, les altes i baixes, la paperassa, en definitiva, queden al calaix del “sí, ja ho farem quan ens hi trobem”. 

Ens fa il·lusió poder ajudar en la paperassa de finalització del curtmetratge “Hoste”, escrit. co-dirigit (amb Guillem Atienza) i produït per Marc Plana. És la seva òpera prima i caram, creiem que es veurà molt i bé. Per part nostra, estem feliços de treballar-hi.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*