Quan dius que ho hem de justificar, això?

Memòries, llistats de factures, factures. Això era amb IVA o sense? Els cafès de les reunions són despeses subvencionables? Què deien les bases sobre els límits de finançament? I sobretot, sobretot: FINS QUIN DIA TENIM????

Ja som a l’últim trimestre, aquest mesos que queden ja lluny del dia que, amb il·lusió a vegades ingènua, ens vam llançar a la piscina de sol·licitar aquella subvenció per a un projecte que estimem, cuidem i que, també, ens fa patir.

I va i ens atorguen la subvenció, i ai que bé, això vol dir que el nostre projecte no només ens agrada a nosaltres i que hi ha qui hi veu potencial i talent.

Però amb la tardor arriba aquella frase, equivalent a l'”hem de parlar” de les relacions de parella.

-Hem de justificar.

Doncs sí, comencen a arribar els terminis de justificació, i amb ells, les presses. Perquè el nostre projecte ha estat un èxit, però ja no recordem quins requisits havien d’acomplir les despeses, les activitats i, en alguns casos, la realització del projecte queda tan lluny que uf, ara posar-se a pensar en la memòria, marededéu.

Res, com en la vida, tot és qüestió de poc a poc i bona lletra. D’explicar, amb memòries i factures, el que hem fet i, sobretot, com ho hem fet de bé.

Però si tot i així necessiteu ajuda, em podeu contactar a hola@joncsolucionsculturals.cat. Estaré encantada de parlar amb vosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s