Teixir una xarxa. M’ajudeu?

Ahir vaig estar parlant amb la meva filla de gairebé set anys sobre com entenem les relacions personals. Li vaig explicar que hi havia gent que creia que les relacions eren com el Sistema Solar, i que ells eren el Sol. Però que jo creia que les relacions eren més aviat com una xarxa, on cadascun de nosaltres érem un nus.

Aquesta nit m’he despertat pensant: des que em vaig embarcar en aquesta aventura de Jonc Solucions Culturals, el gruix dels meus esforços ha anat encaminat a crear la meva pròpia xarxa. Un canvi de ciutat i d’ambient i una feina anterior en què em movia poc de davant l’ordinador em portaven a crear-la pràcticament des de zero.

Mica en mica, com una formigueta, em vaig presentant a la comunitat a la que vull arribar, tant presencialment com en la xarxa virtual. Mica en mica, la meva xarxa s’amplia i es dibuixa. I el que és més important, m’agrada.

M’adono de la importància que té conèixer el medi on visc. I m’agrada sentir que poc a poc vaig formant part d’aquest medi. Vaig convertint-me en part de la xarxa cultural gironina i empordanesa, de la xarxa social del meu poble. Creixo i, espero, ajudo a fer-les créixer. Estic coneixent gent fantàstica, amb projectes apassionants i diversos que em fan veure que visc en un ecosistema cultural ric i complex.

Hi aporto el que conec, aprenc amb el que em donen. Tots els dies. I com més aprenc, més ganes tinc de fer gran la meva xarxa.

Si voleu ajudar-me a ampliar-la, m’encantarà conèixer-vos. De veritat. Aquí estic. Truqueu-me, escriviu-me, parlem. Gràcies!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*