La Cultura i la taca d’oli

Sovint hem sentit parlar de la Cultura amb majúscules. És la cultura que trobem a les grans Institucions culturals, els Teatres Nacionals, els Museus mastodòntics, els Auditoris de platees infinites. Tots ells, també, amb majúscules.

No vull menystenir aquest tipus d’institucions. Amb una bona gestió, ens donen accés a obra inspiradora, evocadora i que convida a la reflexió i a la formació d’un esperit crític. Però més enllà d’aquesta Cultura, reivindico la cultura amb minúscules: la que fan les institucions més petites amb pressupostos de circ de puces, la del teatre amateur, les escoles de música i els autodidactes. Ells i elles escampen la cultura com una taca d’oli per la societat.

Des de Jonc Solucions Culturals, ens agrada, i molt, treballar amb les Institucions. Però sobretot, ens encanta la idea de contribuir a fer més i més gran aquesta taca d’oli.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*