Neix Jonc – Solucions Culturals

Jonc – Solucions Culturals ofereix a entitats, institucions, empreses i particulars solucions adaptades i concretes a les seves necessitats. Tenim facilitat per fascinar-nos pels projectes que ens expliquen, i us podem ajudar en aspectes puntuals i pràctics, però també a pensar en com millorar encara més el vostre projecte, en com difondre’l i donar-lo a conèixer i, sobretot, en com aconseguir que us el sentiu vostre.

Pensem en la cultura a escala humana, en relació a les persones que la fan i que en gaudeixen. És cultura el més modern dels museus, l’associació que porta anys i panys protegint el patrimoni popular i l’arxiu fotogràfic que una família vol preservar. Us podem ajudar a tots. Contacteu-nos, estarem encantats de parlar amb vosaltres.

Com deia Ramon Muntaner l’any 1328 en la seva crònica:

I si algú em demana: “En Muntaner, quin és l’exemple de la de mata de jonc?”, jo li respondré que la mata de jonc té una força que, si tota la mata lligueu ben fort amb una corda, i tota la voleu arrencar ensems, us dic que deu homes, per molt que estirin, no l’arrencaran, encara que alguns més s’hi posessin; i, si en traieu la corda, de jonc en jonc l’arrencarà tota un minyó de vuit anys, que ni un jonc no hi quedarà.”

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*